Frumos și deștept! Noul Captur E-tech full hybrid poate fi testat la Vâlcea în perioada 2-6 iulie în cadrul Renault Days

Îl poți descoperi și testa la Flamicom în strada Barajului nr. 10

Captur este “la voiture à vivre” a segmentului B. Este versatil și multi-valent, compact la exterior (4,23m), dar și spațios la interior, modular pentru a se adapta nevoilor clienților, atât în oraș, cât și în afara lui. Poziția sa înaltă la condus este apreciată de clienți, permițând accesul ușor în vehicul și o bună vizibilitate asupra drumului. Toate aceste calități explică succesul unui model care s-a vândut în peste două milioane de unități în 90 de țări din întreaga lume, de la lansarea de acum zece ani.

Noul Captur adoptă noul limbaj de design inițiat de Gilles Vidal, Head of Design la Renault. Jucându-se cu modurile în care cade lumina, cu liniile întinse și detaliile precise, noul limbaj creează un efect de eleganță și dinamism. Cu noua sa parte frontală, Noul Captur are un aspect mai premium.

Noul Renault Captur va continua să seteze standardul în SUV-urile urbane, o categorie ce reprezintă jumătate din totalul vânzărilor din segmentul B, care, la rândul lui, înseamnă 30% din piața totală. Noul Captur își păstrează versatilitatea, caroseria biton și spațiul interior generos, împreună cu o gamă de echipamente hi-tech ingenioase. Pe lângă aceste calități, care fac parte deja din ADN-ul său, noua generație Captur vine o serie de caracteristici noi. Mai expresiv la interior și la exterior, designul oferă o notă unică de eleganță și spirit sportiv, prin noua echipare Esprit Alpine. Habitaclul are o tapițerie nouă și ecrane noi de bord. Disponibil în funcție de echipare, sistemul multimedia OpenR Link cu Google încorporat oferă cea mai bună tehnologie la bord prin Android Automotive 12, o premieră mondială pentru segmentul B. Arhitectura electronică complet nouă duce siguranța la un nou nivel, cu o gamă de sisteme de ultimă generație pentru asistența la conducere, inclusiv funcția de conducere hibridă predictivă și Active Driver Assist, pentru conducerea autonomă de nivel 2.

În funcție de țara de vânzare, Noul Renault Captur este disponibil în cinci versiuni de motorizare, inclusiv full hybrid E-Tech de 145 CP, deja aleasă de peste 41% dintre clienții din Franța. Pentru o plăcere sporită în timpul condusului și o călătorie mai dinamică, trenul de rulare a fost revizuit, iar servo direcția recalibrată. În funcție de echipare, sistemul Extended Grip optimizează tracțiunea indiferent de vreme.

În Râmnicu Vâlcea, acesta este disponibil prin concesionarul autorizat Renault – Flamicom Impex (strada Barajului nr. 10)

sursa foto/info https://www.renault.ro/noutati/noul-renault-captur-e-tech.html